view counter..

Website counter

Sunday, 9 October 2011

come on juniors...give the best with your soul.

for the first time,i must say that i proud with my crew..we achieve many glory and success..yeah,im damn proud about that..but lately,the one i get proud is my crew and my moments with other seniors when we at war once upon a time ago..not about our juniors2...juniors!!please,by the name of SEPHIROTH CREW,WAKE UP!!!!ak da lame perhati kn korg2 ni...ok,dtg PD,stretching badan dlm 1 minit....training your moves,x sampai 20 minit....then duduk2,termenung,tgk org lain bboy,cakap2...wei,ak cakap ngan korg ni ok,KALAU KORANG DATANG AND JUST WAT BNDA2 MCM UH,LEBIH BAIK KORG BALIK OK!!JGN BUANG MASA KITEORG(SENIORS)DTG AND TEACH KORG!!.Sephiroth crew ada standard ok!!sebab apa??sebab,kiteorg dah naik kan crew ni,sampai di kenali 1 MALAYSIA!GBC,WAKAKA,FAMOUS CREW,PREDACON SKUAD,BLAZIN SKUAD,and many others crew,da knal crew ni!jadi ak x nk la,korg wat taik kat name besar ni...yg paling ak kecewa,is that,korg x training,tapi bila ckp,kau ni crew mane,perh,tau plak bngga ckp from sephiroth crew..jgn kau sebut sephiroth crew kalau korg x de improving bout yourself ok!!korg juniors x kn tau,wktu ak ngan seniors2 dulu training,nk wat satu skil,tapi x tahu,sebab xde org yg nk ajar,so,tgk la youtube,learn from there,but you know what,,kiteorg ade soul,wanna improve and be better than others!alhamdulillah,bia pon tgk you tube,we got knowledge!!dlu,wktu kiteorg,huh,korg jgn harap la nk tgk kiteorg ni duduk kt tepi2 bustop uh...skli kau duduk,kau kne tiaw kaw2 pnye...sampai kau jadi pressure!!dtg PD pon bkn pkul 1atau 2,sebelum pkul 12 da ade PD..sape yg x dtg,seminggu kne pulau korg tahu..tapi itu untuk ape??untuk getting better in bboying!!kiteorg da dapat ape yg kiteorg nak selama ni,kiteorg da rasa ape itu passion in bboys!!tapi korg(juniors)??nk training,x tahu basic,x pyah tgk youtube bagai,kiteorg ade,tapi tanye pon mcm nk x nk je...a juniors in sephiroth yg ak btol2 proud is,bboy UNO(harith)...die mmg ak respect,stiap kali trun PD,msti kuar peluh kaw2..kau tgk foundation die ngan korg,mcm langit and bumi..die x pnah duduk lebih dari 20 minit!,he always try something new for making his set complete!!mcm itu la!!ade soul!!ade passion!!and lagi sorg yg ak tgk ade improving is weng jim..kau tgk abg die laa..sebab uh die pon bnyak improve..ak plg x suka DAWUD!,ckp besar,menganjing seniors,training pon mcm x training,tapi bila ajak battle,bkn men bnyak alasan kau bg kn?kau jgn pk kau da ckup terrer..sephiroth crew bkn mcm uh!!sephiroh crew x prlu kn org2 yg suka cakap besar ni!!kau dgr ni dawud,don't join this crew if you keep your attitude like that ok!!chnge your manners!!korg ingt,ak x kn bagi korg dtg PD kalau korg MALAS!!!wat malu SEPHIROTH JE!!!please,ubah perangai!i always pray for the best from you guys!!korg la next generation sephiroth crew.......our time has come..bia pon kiteorg masih training,tapi,we training for u guys!!supaya korg ikut!!wanna get my respect??PLEASE CHANGE YOU ATTITUDE UNDERSTAND?!!

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. i will try the best ok
    (amir eyerow)

    ReplyDelete